top of page

IHC Wireless 

Få nemt fuld kontrol over de elektriske apparater i dit hus med din smartphone eller tablet - uanset, hvor du er.

Vi ved, at vi skal slukke lyset, når vi forlader et rum. Vi ved, at at vi bør skrue ned for varmen om natten, når vi alligevel sover. Men får vi det gjort? Nej. Og det koster os penge, og trækker mere på naturlige ressourcer end nødvendigt, når vi ikke gør det. 

Så det kunne altså godt være belejligt med et system, der hjalp en med at have bedre kontrol over ens strømforbrug, og samtidig få en nemmere dag, ikke sandt?

Det er nøjagtig, hvad du får med en IHC Wireless installation.

 

IHC Wireless - Intelligent

 

House Control

 

Ikke alle stikkontakter er placeret belejligt. Især ældre bygninger har dem placeret ved døren, og langs væggene, så du ender med at skulle tænde og slukke bag sofaen.

 

Dette skyldes, at for at stikkontakten virker, skal der strøm fra en ledning over til stikkontakten. Men hvad hvis du, i stedet for at tænde og slukke for en lampe ved den ikke optimale placerede stikkontakt, kunne placere tænd/sluk knappen, hvor du ville?

 

IHC wireless programmering gør det muligt, at øge funktionalitet, samtidig med at du reducerer din elregning.

 

Du kan få opsat en sluk alt funktionen, der slukker for alt lys og andre kørende elektriske apparater, der ikke behøver at være tændt, når du er ude.

 

Du programmerer det således, at det kun er det ønskede, der bliver slukket. Eksempelvis kan du have en stikkontakt, der slukker for alt lys i huset, men ikke hos de ældre børns værelser, hvis de ønsker at være oppe længere. Bare fordi du går i seng, og vil have lyset slukket, behøver alle andre jo ikke gøre det samme.

IHC kan også styre temperaturen

 

Det kunne også være rart at reducere varmeregningen? Med IHC Wireless kan du nemt tilpasse temperaturen i de forskellige rum, eller hele lejligheden, så temperaturen er lavere om natten eller når I er ude af huset i forhold til dage, hvor I er hjemme. 

 

I sommerhuse, når du er væk i længere tid, tilpasse det således, at der sikres en temperatur, så der er ikke går frost i vandrørene. Alt i alt skal du tænke, der hvor det kunne være smart at opsætte en automatisering i huset, der kan du nu automatisere det. Spørgsmålet er, hvad kan du automatisere, hvis du får opsat en IHC Wireless løsning - også kaldet en IHC captain?

 

Hvad kan man styre med IHC Wireless?

 

Med IHC Wireless kan du kontrollere:

 

  • Lys

  • Varme

  • Alarmer

  • Ventilation

  • Elektrisk tilknyttede apparater som TV, smartphone, højtalere m.m.

 

Og inden for hver kategori, åbner der sig en række af muligheder, der alle har til formål, at gøre dit hjem mere intelligent.

Styr dit lys med IHC Wireless


Du kan slukke for alt lyset med tryk på en knap. En funktion der er belejlig, når du forlader hjemmet eller er sidste person, der forlader kontoret, lageret eller butikken.

 

Hvis du er ude og rejse i længere perioder, vil du gerne undgå, at dit hus fremstår som tomt. Med IHC lyssætning kan du indstille det således, at lyset tænder og slukker, når du ude, for at signalere, at der stadig er nogen hjem. En simpel måde at holde indbrudstyve væk.

 

Du får også mulighed for at dæmpe lyset, så det kan tilpasses til eksempelvis romantiske middag, filmaftener eller noget tredje. Den intelligente styring gør det nemt at tilpasse lyset, og få den rette stemning med brug af smartphone eller tablet. 

 

Brug af sensorer med dit IHC styring. Skal lyset tændes automatisk i entréen eller bryggers, og ellers være slukket? Ingen problem. Indstil det nemt i din IHC softwaren og styr lyset med IHC kontakter, du kan placere, hvor det passer dig.

IHC Wireless til alarmer og øget sikkerhed i hjemmet


Vil du gerne have et sofistikeret system, der øger sikkerheden i dit hjem? Også her er IHC din ven. 

 

IHC wireless programming lader opsætte integreret alarmer, der fungerer som:

 

  • tyverialarm

  • brandalarm

  • vand lækagealarm

 

Skil dig af med små runde brandalarmer, der efter et par år starter af sig selv, fordi de skal have ny batterier. Integrer i stedet IHC alarm system i hjemmet eller virksomheden, så du altid har en sensor, der kan alarmer, hvis der er tyve, brand eller vandlækage.

 

IHC controller til de forskellige alarmer er nemt at opsætte, og kræver minimal vedligeholdelse.

 

IHC til automatisk aktivering af ventilation 

 

I Danmark er det oftest i badeværelser, at vi har ventilationssystem for udluftning. Mange ventilatorer kan dog støje, og man kan ønske, at de kører, når man ikke er på badeværelset. Men du vil helst ikke komme til at glemme at slukke dem, da det vil kunne ses på elregningen. Og larmen kan være forstyrrende for de andre, der bor i huset.

 

En løsning er at få udnytte IHC’s mange fordele til også at automatisere ventilationssystemet. Du kan nemt programmere ventilationen til at tænde, når luftfugtigheden bliver for høj, eller når du forlader badeværelset.

 

På den måde, behøver du ikke nødvendigvis at skulle være på badeværelset mens blæseren kører, da ventilatorer ofte kan være støjende. Ikke meget, men nok til, at man ville ønske, at man havde et system, der automatisk ville tænde og slukke, efter man var færdig med at bruge badeværelset. Og det er nøjagtig hvad IHC kan gøre.

 

 

Udnyt de mange fordele IHC Wireless tilbyder


DVD og Blue-Ray afspiller er udskiftet med streaming. Fastnet telefon er udskiftet med smartphone. og el biler og elcykler fylder mere i hverdagen. Så det er naturligt, at du også opgraderer dit hjem til et intelligent hjem.

 

Spar penge. Øg livskvaliteten, og automatiser dit hjem med IHC.

 

IHC vil øge værdien af dit hjem og din levestandard. Når du først har fået det, vil du undre dig over, hvordan du har kunne leve uden det.

 

Kontakt os i dag, for en samtale om, hvad du har brug for, hvad du ønsker, og bliv inspireret til de mange muligheder IHC kan tilbyde.

Vi rådgiver og installerer det for dig, som du vil have det. Det er hurtigere gjort end du tror.

 

Alle fortjener at bo i et intelligent hjem, der er godt for miljøet.

 

Kontakt os i dag, for en uforpligtende samtale om at få installeret IHC hos dig. Vi tilbyder desuden IHC Smart Home løsninger.

bottom of page