top of page

Elektriker i Måløv

 

Hos HJ Jørgensen og Søn er vi dedikerede til at levere kvalitetsarbejde elarbejde, skræddersyede løsninger og pålidelig service, der opfylder dine behov. Uanset om du har brug for hjælp til elinstallationer i dit private hjem eller din virksomhed i Måløv, kan vores erfarne team af elektrikere håndtere enhver opgave - kontakt os allerede i dag.

Elektriker Måløv

Elektriker i Måløv til både det private og til virksomheder

Vi forstår vigtigheden af et velfungerende el-installation, både i private hjem og virksomheder. Vores erfarne elektrikere er specialiseret i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov. Det er uanset om du har brug for en mindre reparation, en omfattende installation eller vedligeholdelse af dit el-system, kan vores elektrikere sikre, at det fungerer optimalt og opfylder dine forventninger.

el installatør måløv

IHC Smart Home installation i Måløv? Det klarer vi!

Hvis du overvejer en IHC Smart Home installation i Måløv, så er du kommet til det rette sted. Vores erfarne team af elektrikere er specialister inden for IHC-teknologien og kan hjælpe med installation, konfiguration og integration af IHC Smart Home systemer. Med IHC Smart Home kan du styre og automatisere forskellige aspekter af dit hjem, herunder belysning, opvarmning, sikkerhed og meget mere. Vi kan hjælpe dig med at skabe det intelligente og brugervenlige hjemmemiljø, du drømmer om, og sikre, at alt fungerer problemfrit og tilfredsstiller dine behov.

Hvorfor vælge os som din autoriserede elektriker i Måløv?
 

Vi er lokale i Måløv og har haft mange kunder i nærområdet - vi er en del af den samme lokale befolkning, som du er.

Når du ringer til os, især i akutte situationer, er vi hos dig inden for kort tid.

Firmaet HJ Jørgensen og Søn har eksisteret i snart 100 år. Vi gør en dyd i at levere god service, gøre et godt stykke arbejde og blive færdig til tiden. Det har vi gjort siden 1933.

 

Tryghed:

Vi er medlem af Tekniq, der er din garanti på at autoriserede elarbejde af højeste kvalitet.

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.png
TEKNIQ garanti el.png
tekniq-kvalitet_cmyk.png
Vi udfører elektrikerarbejde i hele lokalområdet

 

Vi laver ikke kun elarbejde i Måløv, men hele Nordsjælland. Vi rykker også gerne ud til private og erhvervs elektriker opgaver i blandt andet:


Se en komplet liste, hvor vi kører ud i Nordsjælland.

Akut elektriker Måløv

Ved akut opstået kritisk nedbrud på el-installationer i Måløv. 

Ring 45 80 31 62

Vi forstår, at akutte el-problemer kan opstå uden varsel. Derfor har vi en dedikeret akutelektriker i Måløv, der er klar til at håndtere nødsituationer og akutte el-udfordringer. Uanset om det drejer sig om strømsvigt, kortslutninger eller andre akutte el-problemer, kan du kontakte os øjeblikkeligt, og vores team vil rykke ud og løse problemet hurtigt og effektivt. Vi prioriterer din sikkerhed og trivsel og er her for at hjælpe med at genoprette strømforsyningen og minimere enhver afbrydelse.

 

Vi yder akut assistance og rådgivning 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og alle 365 dage hele året.

bottom of page